Tuesday, December 21, 2021

Verkkosivustot, jotka paljastavat huijareita deittisivustoilla

Verkkosivustot, jotka paljastavat huijareita deittisivustoilla



Kuitenkin, jos pyydetään siirtymään Snapchatiin tai Instagramiin, Web-sivustot, jotka paljastavat huijareita treffisivustoillasi, tämä ei välttämättä ole huijaus; mutta tässä tulee käyttää oikeaa harkintaa. Haluatko tietää, kuinka aloittaa keskustelut naisten kanssa? Suurimman osan ajasta nämä henkilöt luovat väärän hätätilan melkein joka kerta, kun uhri pyytää heitä tulemaan käymään. Sitten, jos tulokset osoittavat, että he valehtelevat, riippumatta siitä, mitä he yrittävät sanoa, sinun tulee lopettaa vuorovaikutus heidän kanssaan ja pitää itsesi turvassa. He kysyvät tiettyjä maksutapoja.





Tunnetko jonkun?



FBI kehottaa kuluttajia olemaan varovaisia ​​käyttäessään online-treffisivustoja sen jälkeen, kun virasto havaitsi 70 prosentin vuosittaisen kasvun raportoitujen romanssihuijausten määrä.


Tietojen mukaan kyberrikolliset käyttävät online-treffisivustoja huijatakseen uhreja lähettämään rahaa, Web-sivustot, jotka paljastavat huijareita treffisivustoillasi, henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen tarjoaminen tai jopa tietämättään rahamuuli toimiminen välittämällä varastettuja varoja. Ota nämä vinkit säilytykseen Web-sivustot, jotka paljastavat huijareita treffisivustoillasi taloustilisi – paremmin suojattu tavattaessa ihmisiä verkossa. Romantiikkahuijaukset, joita kutsutaan myös luottamushuijauksiksi, ovat tapauksia, joissa huono näyttelijä pettää uhrin uskomaan, että hänellä on luottamussuhde, ja sitten käyttää suhdetta taivutellakseen uhrin antamaan rahaa, henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia tietoja tai arvoesineitä tekijälle.


Ensimmäinen hoitovaihe voi kestää päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia, ja siihen mennessä uhri voi olla erittäin altis huijaukselle. Romanssihuijareiden tekniikat ovat erilaisia ​​ja voivat sisältää:.


Usein kohteena ovat kuitenkin vanhukset, naiset ja puolison menettäneet. Uusi käänne: treffisivustot rahamuulien värväämiseen. Huijarit ovat käyttäneet treffisivustoja löytääkseen ja kohdistaakseen kohteensa Web-sivustot, jotka paljastavat huijareita treffisivustoillasi jo jonkin aikaa, mutta romanssihuijauksissa on uusi käänne, jossa kansainväliset rikollisverkostot käyttävät treffisivustoja rahamuulien värväämiseen. Uhria pyydetään sitten vastaanottamaan ja lähettämään rahaa tältä tililtä.


FBI:n mukaan näitä pankkitilejä voidaan käyttää rikollisen toiminnan edistämiseen. Vaikka rahoituslaitos olisi merkinnyt ja sulkenut tilin, huijari voi jatkaa saman uhrin huijaamista pyytämällä häntä avaamaan uusi tili tai aloittaa uuden uhrin hoitoon. Parempi suojautuminen romantiikkahuijauksilta.


Onneksi on olemassa toimenpiteitä, joiden avulla voit suojata itsesi – ja taloustilisi – paremmin, kun tapaat uusia ihmisiä verkossa. Jos uskot joutuneesi luottamus- tai romantiikkahuijauksen uhriksi, FBI suosittelee seuraavia toimia:.


Lisäresurssit. FBI varoittaa rikollisista, jotka käyttävät online-treffisivustoja uhrien kohdentamiseen ja rahamuulien värväämiseen.


Uusi käänne: Treffisivustot rahamuulien värväämiseen Huijarit ovat käyttäneet treffisivustoja löytääkseen ja kohdistaakseen uhreja jo jonkin aikaa, Web-sivustot, jotka paljastavat huijareita treffisivustoillasi, mutta romanssihuijauksissa on uusi käänne, jossa kansainväliset rikollisverkostot käyttävät treffisivustoja rahamuulien värväämiseen. Toimenpiteet suojataksesi itseäsi paremmin romanssihuijauksilta Onneksi on olemassa toimenpiteitä, joiden avulla voit suojata itsesi – ja taloustilisi – paremmin, kun tapaat uusia ihmisiä verkossa.


Tutki mahdollisia yhteyksiä – Harkitse Google-haun tekemistä uusille kontakteille varmistaaksesi, että he ovat sitä, mitä he sanovat olevansa. Se voi esimerkiksi olla merkki petoksesta, jos henkilöllä ei ole sosiaalisen median läsnäoloa tai jos hänellä on useita sosiaalisen median tilejä, kuten kaksi Instagram-tiliä. Harkitse myös, onko heillä hyvin vähän ystäviä tai yhteyksiä sosiaalisessa mediassa, onko heillä vähän valokuvia tai vain ammattimaisia ​​kuvia, vai eivätkö he ole tehneet viestejä tai päivityksiä?


Nämä voivat olla mahdollisia punaisia ​​lippuja. Tämä sisältää sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos ja kun päätät jakaa sähköpostisi, harkitse erillisen ja anonyymin sähköpostiosoitteen luomista.


Yleisesti ottaen asiantuntijat neuvovat ihmisiä olemaan luovuttamatta liikaa henkilökohtaisia ​​tietoja toiselle ennen kuin tapaat hänet kasvokkain. Noudata tietysti aina parhaita käytäntöjä turvallisuuden säilyttämiseksi, kun tapaat verkkoyhteyden kasvokkain ensimmäistä kertaa. Älä koskaan lähetä rahaa tai jaa taloudellisia tietoja - FBI neuvoo, että henkilöt eivät koskaan saa lähettää rahaa jollekin, jonka he tapasivat verkossa, etenkään pankkisiirrolla. Aloita puhelin- tai videokeskustelu varhaisessa vaiheessa – tee puhelinkeskustelu tai videokeskustelu uusien kontaktien kanssa suhteen varhaisessa vaiheessa.


Jos henkilö kieltäytyy tai antaa yksityiskohtaisia ​​tekosyitä, kyseessä voi olla huijaus. Varo ketään, joka väittää olevansa lähetetty sotilas – Yhdysvaltain puolustusministeriö on varoittanut romanssihuijauksista, joissa online-petoeläimet väittävät olevansa aktiivisessa palveluksessa olevia sotilaita. Uhrit ovat ilmoittaneet saaneensa huijauksen laillisissa treffisovelluksissa ja sosiaalisen median sivustoilla huijareilta, jotka pyysivät rahaa väärennetyihin palvelutarpeisiin, kuten kuljetus-, viestintä-, käsittely- ja hoitokuluihin.


Puhu luotetulle ystävälle tai perheenjäsenelle – puhu jollekulle, johon luotat uusista asioista Web-sivustot, jotka paljastavat huijareita treffisivustoillasi yhteyksiä ja kiinnitä huomiota, jos ne ilmaisevat huolensa.


Mitä tehdä, jos uskot joutuneesi uhriksi Jos uskot joutuneesi luottamus- tai romanssihuijauksen uhriksi, FBI suosittelee seuraavia toimia: Ilmoita toiminnasta verkkosivustolle, jolta yhteydenotto ensimmäisen kerran aloitettiin.


Ilmoita tapauksesta Internet Crime Complaint Centerille paikalliselle FBI:n virkailijalle tai molemmille. Ota välittömästi yhteyttä rahoituslaitokseesi, jos huomaat vilpillistä tai epäilyttävää toimintaa. FTC neuvoo uhreja ilmoittamaan romanssihuijauksista verkkosivuillaan ftc. Lisäresurssit FTC tarjoaa verkkosivun Mitä sinun tulee tietää romanssihuijauksista Organisaatio Get Safe Online tarjoaa tietoa pelaamisesta turvallisesti, kun tapaat kasvokkain.





täysin verkossa 100 ilmainen treffi- ja rakastava sivusto



He kuitenkin yrittävät silti huijata sinua keksimällä tekosyitä sille, että he eivät voi lähettää näitä kuvia. Niin vilpittömältä kuin ne kuulostaakin, älä sorru tämäntyyppisiin tekosyihin.


Vaikka he olivat luultavasti aiemmin hyvin eteenpäin vieviä, he todennäköisesti keksivät minkä tahansa tekosyyn, jolla he eivät tarvitse tavata sinua siellä. He voivat jopa ehdottaa jotain hämärämpää tapaamista, mutta älä lankea tähän. Jos et ole koskaan tavannut tätä henkilöä ennen, varmista, että tapaat hänet vain paikassa, jonka tiedät olevan turvallinen.


Jos he vain keksivät uusia tekosyitä joka kerta, kun päätät tavata, riippumatta siitä, kuinka todellisilta heidän vastauksensa näyttävät, he todennäköisesti yrittävät vain saada sinulta jotain ilman, että heidän tarvitsee olla kanssasi henkilökohtaisesti. Nämä sivustot tarvitsevat vain muutaman yksinkertaisen tiedon saadakseen selville kaikki kyseistä henkilöä koskevat julkiset tiedot.


Tämä sisältää yleensä nimen ja sijainnin. On todennäköistä, että kun etsit heidän nimeään, hän ei ole se henkilö tai saatat löytää hänestä muita huonoja asioita. Siksi, jos luulet, että kumppanisi treffisivustolla valehtelee siitä, keitä he ovat, voit yksinkertaisesti etsiä heitä saadaksesi selville totuuden.


Sitten, jos tulokset osoittavat, että he valehtelevat, riippumatta siitä, mitä he yrittävät sanoa, sinun tulee lopettaa vuorovaikutus heidän kanssaan ja pitää itsesi turvassa. Koska huijarit haluavat saada luottamuksesi ja saada sinut pitämään heistä heti, he saattavat olla samaa mieltä monista sanoistasi. Siksi, jos he väittävät pitävänsä jostakin, josta pidät, kysy heiltä siitä erityisiä kysymyksiä, jotka vain todellinen fani tietäisi.


Kysy heiltä myös henkilökohtaisia ​​kysymyksiä, jotka vaativat yksityiskohtaisen vastauksen. Jos he vastaavat yleisillä vastauksilla kaikkeen, voit olettaa, että he eivät kerro totuutta. Treffisovellusten tarkoituksena on tutustua ihmisiin, joten useimmat ihmiset, joille puhut, kertovat mielellään itsestään. Siksi, jos he eivät pysty vastaamaan joihinkin yksinkertaisiin henkilökohtaisiin kysymyksiin, tämä on ongelma.


Huijarit haluavat todennäköisesti siirtää keskustelut pois deittisivustolta mahdollisimman pian. Jos sinulla on epäilyksiä niistä, sinun tulee kieltäytyä tekemästä tätä. Älä koskaan paljasta henkilökohtaisia ​​tietoja tai jaa henkilöllisyystodistuksia kenenkään kanssa, jonka olet juuri tavannut verkossa.


Jos heiltä evätään uuden viestintäalustan, tämä turhauttaa heitä ja saattaa saada heidät yrittämään vielä kovemmin saada nämä lisätiedot irti sinusta. Jos he näyttävät haluavan liikkua vielä nopeammin, kun sanot heille ei, tämä on ehdottomasti punainen lippu. Huolimatta siitä, kuinka vilpittömiltä ne näyttävät, jos joku, jonka juuri tapasit verkossa, pyytää sinua lähettämään rahaa, älä käsittele sitä.


Sen sijaan sano heille ei ja katso kuinka he reagoivat. He saattavat yrittää keksiä enemmän tekosyitä tai lisätä nyyhkytystä siitä, miksi he tarvitsevat rahaa, mutta sanovat heille ei.


Silloin alkaa näkyä, keitä he todella ovat, ja tiedät, että sinua on varmasti huijattu. Jos he alkavat uhkailla sinua, älä lankea heidän temppuihinsa. Jos koet olevasi vaarassa, ota välittömästi yhteyttä viranomaisiin antamatta huijarille mitä he haluavat. Jos mikään muu epäonnistuu, helpoin tapa on lopettaa vuorovaikutus tämän huijarin kanssa. Jos et pysty todistamaan, että he huijaavat sinua, mutta jokin näyttää silti pieleen, on hyvä vain katkaista kaikki yhteydenotot heidän kanssaan.


Jos tunnet olosi turvattomaksi puhuessasi jonkun kanssa verkossa, paras tapa on vain päästä pois tilanteesta mahdollisimman nopeasti. Niin todelliselta kuin joku näyttää verkossa, on aina mahdollisuus, että hän saattaa olla huijari.


Kun puhut ensimmäisen kerran jonkun uuden kanssa verkossa, älä anna liikaa henkilökohtaisia ​​​​tietoja ja pidä aina silmällä kaikkea epäilyttävää. Jos törmäät huijariin verkossa, tee kaikkesi huonontaaksesi hänet ja suojataksesi itseäsi joutumasta heidän temppuihinsa. Jos uskot myös, että joku tuttusi joutuu romanssihuijauksen uhriksi, rohkaise häntä kokeilemaan näitä vinkkejä ennen kuin asiat pahenevat.


Hän liittyi RomanceScamsin toimintaan ja otti sen hoitaakseen. org in Hän tuo ensikäden kokemusta romanssihuijausten tutkimisesta sekä kokemusta treffisivustojen laillisuuden tarkistamisesta. Lue lisää Chelsean artikkeleista. On tärkeää, että teet nopean taustahaun. org , huijareiden vastainen etujärjestö vuodesta lähtien, on tehnyt yhteistyötä BeenVerifiedin kanssa.


Työllisyyshuijausten jälkeen romanssihuijaukset ovat toiseksi vaarallisin naisten huijaustyyppi. Kalifornialaiset joutuivat eniten deittailuhuijauksiin vuonna 49, jota seurasivat texalaiset, floridialaiset, newyorkilaiset ja virgiiniläiset. Mistä tiedät, onko joku romanssihuijari??


No, sinulla on luultavasti käsitys siitä, mitä pidetään normaalina verkossa. Mutta voi olla vaikea nähdä online-treffihuijauksen läpi, kun tunteet ovat mukana. Tässä on joitain merkkejä siitä, että kyberrikollinen voi olla muutakin kuin vain pyyhkäisemällä sinut jaloiltasi. Yksi romanssihuijarin ensimmäisistä lahjoituksista on heidän taustansa. Fakerit esiintyvät usein ulkomailla olevana henkilönä luodakseen syyn, miksi he eivät voi tavata henkilökohtaisesti. Joitakin yleisiä tarinoita ovat:.


Laillisessa treffiprofiilissa on yleensä runsaasti kuvia henkilöstä eri tilanteissa, joista yksi tai kaksi näyttää henkilön koko kehon, ei vain osaa hänen kasvoistaan. Henkilö voi myös lisätä linkkejä Instagram- tai Facebook-tileihinsä. Sitä vastoin treffiprofiili voi olla väärennös, jos henkilö ei lue mitään tietoja.


Tai ehkä heidän kiinnostuksensa ja harrastuksensa vastaavat melkein täsmälleen sinun - yhtäläisyydet saattavat olla liian hyviä ollakseen totta.


Romanttiset huijarit haluavat toimia nopeasti, ennen kuin heidän kohteensa tarttuvat temppuihinsa. Tästä syystä he haluavat saada luottamuksesi heti. Joitakin yleisiä lähestymistapoja ovat:. Monet online-treffisivustot tarjoavat tietyn tyyppisiä turvaominaisuuksia, ja jos siirrät keskustelusi niistä pois puhuaksesi tekstiviestien tai muiden chat-vaihtoehtojen avulla, menetät nämä turvatoimenpiteet.


Lisäksi henkilöllä on puhelinnumerosi, mikä voi vaikeuttaa viestinnän katkaisemista. Romantiikkahuijarit haluavat pitää henkilöllisyytensä salassa. Yksi tapa estää sinua kyseenalaistamasta heidän henkilöllisyyttään on luvata tulla käymään. He saattavat jopa joutua maksamaan lentoliput tai muut matkakulut. Mutta he peruuttavat viime hetkellä ja tarjoavat yksityiskohtaisen syyn, miksi he eivät voi nähdä sinua.


Romanttinen huijari voi pyytää sinua lähettämään rahaa esimerkiksi seuraaviin asioihin:. Vaihtoehtoinen rahahuijaus, jota kannattaa tarkkailla: He voivat lähettää sinulle rahaa! Tämä voi saada sinut "rahamuuli" -järjestelmään, jossa huijari pyytää tallettamaan rahaa pankkitilillesi, jakamaan varat muille ihmisille tai toimittamaan paketteja.


Itse asiassa nämä pyynnöt voivat liittyä rahanpesuun. Nämä ovat tapoja saada rahaa nopeasti ja pysyä nimettömänä. Lisäksi liiketoimia on vaikea peruuttaa.


Kun lähetät vähän rahaa, he saattavat jopa pyytää lisää. Verkkotreffihuijaukset voivat usein päättyä siihen, että uhrit menettävät rahaa ja joissain tapauksissa jopa vedetään rikolliseen toimintaan. Taloudellisten kustannusten lisäksi voi olla myös henkisiä kustannuksia. Saatat tuntea olosi särkyneeksi, masentuneeksi tai hämmentyneeksi sen jälkeen, kun joku, johon luotit, on huijannut sinua. Pelkästään romanssihuijarin toiminnan tietäminen voi auttaa sinua tunnistamaan ja välttämään sellaisen.


Muista joitakin punaisia ​​lippuja ja valheita, joita romanssihuijarit kertovat:. Muutama kyberturvallisuuden peruskäytäntö voi auttaa sinua suojaamaan Internet-huijauksilta. Mieti, että mitä enemmän jaat, sitä enemmän huijarit tietävät sinusta – ja osaavat houkutella sinut. Tästä syystä harkitse online-treffiprofiilien pitämistä nimettöminä käyttämällä sivustoilla erilaisia ​​käyttäjätunnuksia tai jopa erilaisia ​​sähköpostiviestejä yksityisyytesi suojaamiseksi.


Ole myös varovainen, mitä julkaiset verkossa sosiaalisessa mediassa. Internet on uskomaton paikka yhteisölle, ystävyyssuhteiden ja joskus jopa ihmissuhteiden kehittymiselle. Tästä syystä aloita puhelin- tai videokeskustelu varhaisessa vaiheessa, kun kommunikoit online-ihmisten kanssa.


Jos he välttelevät tilaisuutta, he voivat olla romanssihuijari. Näitä voidaan käyttää kiristyksenä myöhemmin. Sosiaalisen median ja nettitreffin aikakaudella kaikilla on digitaalinen läsnäolo, joka odottaa katselua. Tee kotitehtäväsi kyberrakkaallesi katsomalla hänen sosiaalisen median profiilejaan. Jos heidän profiilinsa on melko paljas tai heillä ei ole yhteyksiä, ota askel eteenpäin käänteisellä kuvahaulla nähdäksesi, onko heidän kuviaan käytetty muilla sivustoilla.


Tehdä tämä:. Google näyttää sivustot, joissa kuva näkyy verkossa. Jos se näkyy valokuvasivustolla tai näyttää kuuluvan kokonaan toiselle, se voi olla osa huijausta. Älä luovuta taloudellisia tietojasi, täydennä käteislatauskorttia tai lähetä lahjoja tai rahaa jollekin, jota et ole tavannut kasvotusten. Älä koskaan siirrä rahaa tuntemattomalle tai maksa kenellekään lahjakorteilla. Varsinkin jos toinen kyberpuoliskosi sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolella.


konsulaattiin tai suurlähetystöön, jos he pyytävät apua tai rahaa. Voi olla lähes mahdotonta saada takaisin rahoja sen jälkeen, kun sinua on huijattu. Mutta näiden tapausten ilmoittaminen auttaa liittovaltion tutkijoita etsimään yhteisiä piirteitä ja voi auttaa johdattamaan heidät tekijöihin. Rakastuminen voi olla mahtavaa. Mutta ennen kuin annat jonkun varastaa sydämesi verkossa, pidä nämä romanssihuijauksen varoitusmerkit ja online-treffivinkit mielessäsi.


Copyright © NortonLifeLock Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logo, Checkmark-logo, Norton, LifeLock ja LockMan-logo ovat NortonLifeLock Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. tai sen tytäryhtiöt Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Firefox on Mozilla Foundationin tavaramerkki. Android, Google Chrome, Google Play ja Google Play -logo ovat Google, LLC:n tavaramerkkejä.


Mac, iPhone, iPad, Apple ja Apple-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä. ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazonin tavaramerkkejä. com, Inc. tai sen tytäryhtiöt. Microsoft ja Window-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa. Android-robotti on kopioitu tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta työstä ja sitä käytetään Creative Commons 3:ssa kuvattujen ehtojen mukaisesti. Muut nimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.


Verkkohuijaukset.

No comments:

Post a Comment