Tuesday, December 21, 2021

Tagg dating

Tagg dating



Hun bruker sin eventyrlystne og tagg dating naturen til å komme med raske løsninger på vanlige problemer. Kontakter uten strenger, tagg dating, anstendige typer, og matcher, enkelt program, tagg dating, fora. For å fortelle sannheten, jeg setter faktisk pris på å stå på denne nettsiden. Med tonn og tonn tagg dating online dating-nettsteder åpner nå nesten hver dag. Merket fungerer ved å la brukere opprette profiler, og etter å ha opprettet profilen kan de legge til bilder, dele videoer, få venner og bli med i grupper. Du vil deretter fortsette å bekrefte e-posten din ved å kopiere og lime inn en kode som ble sendt til e-postboksen din, hvoretter du kan få full tilgang til siden så mye som et gratis medlem kan. Dette er ganske enkelt og raskt.





Fordeler og ulemper



Tagged er en gratis datingside som lar brukere møte nye mennesker og snakke tagg dating. Det er en enkel å navigere datingtjeneste som hjelper deg med å finne en partner som deler samme interesse med deg innenfor din plassering og søkealternativer.


Tagged ble utviklet for brukere under 18 år, og var et populært møtested for tenåringer. Imidlertid gjennomgikk Tagged nylig sin alderspolicy i februar til tagg dating bare brukere som er over 18 år registrerer seg og nyter siden. Tagged er et av de raskest voksende sosiale nettverkene utviklet for dating og oppkoblinger tagg dating siste to årene.


Opprinnelig var datingsiden ment som et sosialt nettverk for tenåringer; derimot, tagg dating, det har utviklet seg til en kvasi-dating-plattform. Siden lar medlemmer bla gjennom profiler til andre medlemmer og dele tagger og virtuelle gaver. Tagged er en datingside som støtter engelsk, spansk, tagg dating, Portugisisk, fransk, tysk og malaysisk. Hvis du har kunnskap om noen av disse språkene, er du flink til å gå på Tagged. Tagged er en datingside som eies av to gründere, nemlig Greg Tseng og Johann Schleier-Smith.


Disse to gründerne ønsket å lage en Yahoo for tenåringer, men endte opp med å lage Tagged. Den taggede datingsiden har over millioner originale brukere, mens rundt millioner ble kjøpt opp fra Hi5, tagg dating. Datingsiden har sterk oppbevaring og engasjement blant afroamerikanske samfunn i USA.


Den taggede datingsiden har noen spesielle funksjoner tilgjengelig for brukere av nettstedet. Spesialfunksjonene vil bli vist og beskrevet i underavsnittene nedenfor.


Pets er et spill på tagged som lar deg kjøpe og selge til andre medlemmer på datingsiden. Dessuten er det muligheter og sjanser for at du kan bli kjøpt og solgt på datingsiden, en slem lek. Du begynner å handle med en verdi på rundt 12 millioner Qd valutaen i spillet. Du kan kjøpe andre medlemmer til en pris av 0.


Etter hvert som du kjøper flere kjæledyr på merkede, øker verdien din, og du er privilegert som får kontantbonuser. Kanskje du blir kjøpt av noen, vil verdien din øke med 10 prosent. Det er det grunnleggende i spillet. LUV er en annen spesiell funksjon på Tagged datingside. Teknisk sett er LUV-er gaver du kan gi og motta fra noen. Hver bruker på datingsiden får 10 LUV hver dag. Hver gang du gir eller mottar LUV, vil du tjene poeng. Dessuten, hvis du gir LUV til noen andre, vil du tjene poeng.


I utgangspunktet, for hver LUV du mottar, øker linjen under bildet ditt på profilen din, tagg dating. Jo fyldigere baren er, jo mer LUV har du fått fra tagg dating medlemmer. Med LUV får du skryterett på Tagged og viser alle andre hvor populær og elsket du er på datingsiden.


Ved siden av søstermerket Hi5, har Tagged for tiden over millioner registrert under The Meet Group, tagg dating, som forblir foreldrenavnet deres. Målet med denne datingsiden er å koble folk til vennskap og dating.


Tagged får mye ros for å vokse kontinuerlig og ikke falme ut under fremveksten av Facebook. I utgangspunktet, tagg dating Merket online datingside var kun for tenåringer. Dette innebærer at nettstedet opprinnelig ble utviklet for tenåringer, og overraskende nok ble de fast, tagg dating. Akkurat som alle andre online datingsider, er tilstedeværelsen av falske personer og svindlere uunngåelig på Tagged. Disse falske individene og svindlerne laster opp falske profilbilder på profilen deres i andre for å lure og lure andre brukere på datingsiden.


Tagged er tilgjengelig for datamaskin og mobil, tagg dating. Desktop-versjonen er lett tilgjengelig fra alle nettlesere. Dessuten er det innfødte tagg dating for iPhone og Android-enheter. Du bør vite at nesten halvparten av taggede brukere går inn på nettdatingsiden via mobilappen mens den andre halvparten bruker nettstedet. Tagged-appen har mer en datingtjenestefølelse enn mobilnettstedet.


Den merkede applikasjonen er bedre designet enn nettsiden. Funksjonene, som ble pakket og uordnet på hjemmesiden Tagget mobilnettsted, er ordentlig og pent ordnet i appen. Den merkede nettdatingsiden har et mobilnettsted der brukere alltid kan logge seg på for å få tilgang til datingsiden. Tilstedeværelsen av spill på nettstedet gjør at det føles mindre som en online datingside og mer som et sosialt nettverk for folk som deler samme interesse.


Når du logger inn på hovedsiden til datingnettstedet, vil du bli møtt med treff, kjæledyr du kan kjøpe og en stadig travel feed med oppdateringer. Imidlertid tillater Tagged-nettstedet et større visningsområde for søk, visning av profiler og støtter alle andre funksjoner unntatt live.


Ja, et tagget nettdatingside lar brukere få tilgang til nettstedet via datamaskinen siden nettstedet har en skrivebordsversjon. Du bør vite at alle nettlesere støtter Tagged-nettstedet. Desktop-versjonen av tagget datingside er tilgjengelig for alle nettlesere, tagg dating. Det er stor sannsynlighet for at du kan oppleve noen problemer mens du prøver å logge inn på den taggede nettsiden via nettleseren din.


Dette kan skyldes noen årsaker som at serveren blir overbelastet av flere brukere som også prøver å logge på samtidig, eller serveren er sannsynligvis nede og utilgjengelig. Du kan også oppleve problemer på grunn av et nettverksproblem, nettverksbrudd eller kanskje vedlikehold av nettsiden pågår. Hver gang du opplever noen av slike problemer på Tagged, alt du tagg dating må gjøre er å vente til det er utbedret. Den merkede nettsiden er et sosialt nettverk for å møte nye mennesker, få nye vennertagg dating, og finne datoer på nettet.


The Tagged-nettstedet er ganske praktisk for brukere av online datingside som tagg dating lar brukere ha et større visningsområde for søk på datingsiden. Dessuten gir nettstedet også mulighet for en større visning av tagg dating og støtter tagg dating funksjoner unntatt live. Også, tagg dating, nettstedet lar brukere av datingsiden enkelt spille spill.


På nettstedet lar Tagged brukerne kreativt tilpasse profilsiden deres der de kan legge ut en biografi om seg selv og sine interesser. De kan også legge ut statuser, oppdateringer, laste opp bilder, tagg dating, og send og motta meldinger på en enkel måte.


Varsler for Luv, tagg dating, Winks og Meet-brukere på Tagged datingside kan motta meg. Registreringsprosessen på Tagged er relativt rask og grei, tagg dating. Alt du trenger å gjøre er å gi viktig informasjon som navn, kjønn, tagg dating, plassering, e-postadresse, plassering og bilde. Etter å ha oppgitt all denne informasjonen, opprettes kontoen din. Du vil deretter fortsette å bekrefte e-posten din ved å kopiere og lime inn en kode som ble sendt til e-postboksen din, hvoretter du kan få full tilgang til siden så mye som et gratis medlem kan.


Du kan bla gjennom feedene våre for innlegg, spille spill og sende meldinger til andre medlemmer, tagg dating. Du kan deretter gå videre til å redigere profilen din tagg dating på for å gi flere detaljer om hvem du er. Umiddelbart etter registrering på Tagged, omdirigerer nettstedet deg til en skjerm der du kan invitere vennene dine fra andre plattformer som Gmail, Yahoo, Outlook og så andre, tagg dating. I mobilapplikasjonsversjonen av taggen er det relativt enkelt å starte denne prosessen ved et uhell.


Du bør imidlertid være forsiktig når du gjør dette fordi du vil sende e-postinvitasjoner til kontaktene dine på disse plattformene. Kanskje dette kan være grunnen til at mange klager over at uønskede spam-meldinger vanligvis sendes av Tagged til innboksen deres.


Uansett, du registrerer deg på Tagged enten via skrivebord eller app-plattform, du vil forbli koblet til Tagged som standard med mindre du spesifikt logger av, tagg dating. Ja, du kan ikke matche et tagget medlem.


For å gjøre dette, klikk på profilen til medlemmet du ønsker tagg dating. Den valgte profilen vises i panelet lengst til høyre på startskjermen. Deretter klikker du Unmatch, og medlemmet blir umatchet med deg på Tagged. Du har lov til å registrere deg på Tagg dating når du er 18 år og eldre. Dette innebærer at du kanskje ikke får lov til å laste ned eller bruke Tagged hvis du er under 18 år.


Tagged er en online datingside som ønsker å gjøre nettsamfunnet morsomt og hyggelig for å sikre at folk bygger meningsfulle forbindelser med andre fra forskjellige steder, tagg dating.


I stedet for dette, Tagged nylig tagg dating en kontoverifiseringsfunksjon som hjelper brukere med å bekrefte kontoene sine. Denne kontoverifiseringsfunksjonen lar brukere av Tagged bekrefte kontoene sine. Denne bekreftelsen kan bare gjøres via SMS eller Facebook, og dette gjøres for å validere at opplevelsen deres er ekte og relevant på Tagged.


Enhver av metodene ovenfor Facebook eller SMS kan brukes til å bekrefte kontoer på Tagged. Dette er en nødvendig informasjon når du registrerer deg på Tagged, tagg dating. Du kan bekrefte e-posten din ved å kopiere og lime inn en kode som tagg dating sendt til e-postboksen din.


Du kan registrere deg på Tagged ved å bruke Facebook-kontoen din. Når du gjør dette, tagg dating, Tagged vil bruke fødselsdatoen fra din Facebook tagg dating for å bekrefte alderen din, tagg dating.


Akkurat som flere andre sosiale nettverkssider, kan du ikke utforske den taggede datingsiden før du registrerer deg for en gratis konto. Du kan bare få tilgang til Tagged direkte etter at du må ha registrert deg for gratiskontoen.


Du kan sette opp tagg dating profil på Tagget ved å følge visse enkle trinn på siden, tagg dating. Det første trinnet er å gå til profilen din og deretter velge Rediger profil, som ligger på tagg dating venstre for profilbildet ditt.


Det neste trinnet er at du velger informasjonen du vil redigere som profilbilde, grunnleggende informasjon, skoler, høyskoler, religion, tagline, språk, blant flere andre. Det siste trinnet etter å ha redigert eller endret profilinformasjonen på profilsiden din er at du klikker lagre for å lagre endringene. Det er mulig for deg å slette et bilde du lastet opp på Tagged.


For å gjøre dette, flytter du musepekeren til fanen Mer og klikker på Bilder fra rullegardinlisten. Deretter går du videre til tagg dating Mine bilder-fanen og plasser deretter musepekeren over bildet du vil ha tagg dating. Du vil da se opp for en rød [X] som vises i øvre høyre hjørne av bildet. Du klikker på den røde [X] for å slette bildet fra profilen din.





online malaysia vennskap dating kjærlighet dating nettside



Med LUV får du skryterett på Tagged og viser alle andre hvor populær og elsket du er på datingsiden. Ved siden av søstermerket Hi5, har Tagged for tiden over millioner registrert under The Meet Group, som fortsatt er foreldrenavnet deres. Målet med denne datingsiden er å koble folk til vennskap og dating. Tagged får mye ros for å vokse kontinuerlig og ikke falme ut under fremveksten av Facebook.


Opprinnelig var den taggede nettdatingsiden kun for tenåringer. Dette innebærer at nettstedet opprinnelig ble utviklet for tenåringer, og overraskende nok ble de fast. Akkurat som alle andre online datingsider, er tilstedeværelsen av falske personer og svindlere uunngåelig på Tagged. Disse falske individene og svindlerne laster opp falske profilbilder på profilen deres i andre for å lure og lure andre brukere på datingsiden. Tagged er tilgjengelig for datamaskin og mobil.


Desktop-versjonen er lett tilgjengelig fra alle nettlesere. Det er også innebygde apper for iPhone- og Android-enheter. Du bør vite at nesten halvparten av taggede brukere går inn på nettdatingsiden via mobilappen mens den andre halvparten bruker nettstedet. Tagged-appen har mer en datingtjenestefølelse enn mobilnettstedet. Den merkede applikasjonen er bedre designet enn nettsiden. Funksjonene, som ble pakket og uordnet på hjemmesiden Tagget mobilnettsted, er ordentlig og pent ordnet i appen.


Den merkede nettdatingsiden har et mobilnettsted der brukere alltid kan logge seg på for å få tilgang til datingsiden. Tilstedeværelsen av spill på nettstedet gjør at det føles mindre som en online datingside og mer som et sosialt nettverk for folk som deler samme interesse. Når du logger inn på hovedsiden til datingnettstedet, vil du bli møtt med treff, kjæledyr du kan kjøpe og en stadig travel feed med oppdateringer.


Imidlertid tillater Tagged-nettstedet et større visningsområde for søk, visning av profiler og støtter alle andre funksjoner unntatt live. Ja, et tagget nettdatingside lar brukere få tilgang til nettstedet via datamaskinen siden nettstedet har en skrivebordsversjon.


Du bør vite at alle nettlesere støtter Tagged-nettstedet. Desktop-versjonen av tagget datingside er tilgjengelig for alle nettlesere. Det er stor sannsynlighet for at du kan oppleve noen problemer mens du prøver å logge inn på den taggede nettsiden via nettleseren din.


Dette kan skyldes noen årsaker som at serveren blir overbelastet av flere brukere som også prøver å logge på samtidig, eller serveren er sannsynligvis nede og utilgjengelig.


Du kan også oppleve problemer på grunn av et nettverksproblem, nettverksbrudd eller kanskje vedlikehold av nettsiden pågår. Hver gang du opplever slike problemer på Tagged, er alt du trenger å gjøre å vente til det er rettet. Det merkede nettstedet er et sosialt nettverk for å møte nye mennesker, få nye venner og finne datoer på nettet.


Den taggede nettsiden er ganske praktisk for brukere av online datingsiden, da den lar brukere ha et større visningsområde for å søke på datingsiden. Dessuten gir nettstedet også mulighet for en større visning av profiler og støtter andre funksjoner bortsett fra live. Dessuten lar nettstedet brukere av datingsiden enkelt spille spill. På nettstedet lar Tagged brukerne kreativt tilpasse profilsiden deres der de kan legge ut en biografi om seg selv og sine interesser.


De kan også legge ut statuser, oppdateringer, laste opp bilder og sende og motta meldinger enkelt. Varsler for Luv-, Winks- og Meet-brukere på tagget datingside kan motta meg. Registreringsprosessen på Tagged er relativt rask og grei.


Alt du trenger å gjøre er å oppgi viktig informasjon som navn, kjønn, plassering, e-postadresse, plassering og bilde. Etter å ha oppgitt all denne informasjonen, opprettes kontoen din. Du vil deretter fortsette å bekrefte e-posten din ved å kopiere og lime inn en kode som ble sendt til e-postboksen din, hvoretter du kan få full tilgang til siden så mye som et gratis medlem kan. Du kan bla gjennom feedene våre for innlegg, spille spill og sende meldinger til andre medlemmer. Du kan deretter gå videre til å redigere profilen din senere for å gi flere detaljer om hvem du er.


Umiddelbart etter registrering på Tagged, omdirigerer nettstedet deg til en skjerm der du kan invitere vennene dine fra andre plattformer som Gmail, Yahoo, Outlook og så andre.


I mobilapplikasjonsversjonen av taggen er det relativt enkelt å starte denne prosessen ved et uhell. Du bør imidlertid være forsiktig når du gjør dette fordi du vil sende e-postinvitasjoner til kontaktene dine på disse plattformene. Kanskje dette kan være grunnen til at mange klager over at uønskede spam-meldinger vanligvis sendes av Tagged til innboksen deres.


Uansett, du registrerer deg på Tagged enten via skrivebord eller app-plattform, du vil forbli koblet til Tagged som standard med mindre du spesifikt logger av. Ja, du kan ikke matche et tagget medlem. For å gjøre dette, klikk på profilen til medlemmet du ønsker å avvise. Den valgte profilen vises i panelet lengst til høyre på startskjermen. Deretter klikker du Unmatch, og medlemmet blir umatchet med deg på Tagged.


Du har lov til å registrere deg på Tagged når du er 18 år og eldre. Dette innebærer at du kanskje ikke får lov til å laste ned eller bruke Tagged hvis du er under 18 år.


Tagged er en online datingside som ønsker å gjøre nettsamfunnet morsomt og hyggelig for å sikre at folk bygger meningsfulle forbindelser med andre fra forskjellige steder. I stedet for dette kunngjorde Tagged nylig en kontoverifiseringsfunksjon som hjelper brukere med å bekrefte kontoene sine. Denne kontoverifiseringsfunksjonen lar brukere av Tagged bekrefte kontoene sine.


Denne bekreftelsen kan bare gjøres via SMS eller Facebook, og dette gjøres for å validere at opplevelsen deres er ekte og relevant på Tagged. Enhver av metodene ovenfor Facebook eller SMS kan brukes til å bekrefte kontoer på Tagged. Dette er en nødvendig informasjon når du registrerer deg på Tagged. Du kan bekrefte e-posten din ved å kopiere og lime inn en kode som ble sendt til e-postboksen din. Du kan registrere deg på Tagged ved å bruke Facebook-kontoen din.


Når du gjør dette, vil Tagged bruke fødselsdatoen fra Facebook-kontoen din for å bekrefte alderen din. Akkurat som flere andre sosiale nettverkssider, kan du ikke utforske den taggede datingsiden før du registrerer deg for en gratis konto. Du kan bare få tilgang til Tagged direkte etter at du må ha registrert deg for gratiskontoen. Du kan sette opp profilen din på Tagged ved å følge visse enkle trinn på siden. Det første trinnet er å gå til profilen din og deretter velge Rediger profil, som er plassert til venstre for profilbildet ditt.


Det neste trinnet er at du velger informasjonen du vil redigere som profilbilde, grunnleggende informasjon, skoler, høyskoler, religion, tagline, språk, blant flere andre. Det siste trinnet etter å ha redigert eller endret profilinformasjonen på profilsiden din er at du klikker lagre for å lagre endringene.


Det er mulig for deg å slette et bilde du lastet opp på Tagged. For å gjøre dette, flytter du musepekeren til fanen Mer og klikker på Bilder fra rullegardinlisten. Deretter vil du fortsette å velge Mine bilder-fanen og deretter plassere musepekeren over bildet du vil slette.


Du vil da se opp for en rød [X] som vises i øvre høyre hjørne av bildet. Du klikker på den røde [X] for å slette bildet fra profilen din. For å redigere brukernavnet ditt på den taggede profilen din, er alt du trenger å gjøre å velge Profil på startskjermen til nettstedet. Etter å ha gjort dette, vil du bytte den øverste navigasjonslinjen til venstre og velge info.


Du vil deretter fortsette å redigere brukernavnet ditt på profilinformasjonen. Når du er ferdig med å redigere brukernavnet ditt, velger du den røde haken øverst til høyre for å lagre den redigerte informasjonen. Ja, det er et alternativ for å slette profilen din på Tagged datingside. For å gjøre dette, velger du en konto fra den øverste navigasjonslinjen og klikker deretter på innstillinger. Deretter vil du fortsette for å finne Avbryt konto-delen og deretter klikke på Avbryt konto-koblingen og følge instruksjonene.


Videre vil du velge alternativet Ja, jeg vil avslutte kontoen min og deretter skrive inn passordet ditt og klikke på Avbryt konto. Du bør imidlertid merke deg at hvis du er Premium-medlem på Tagged, må du først kansellere Premium-abonnementet ditt før du kansellerer kontoen din for å forhindre fremtidig fakturering.


Etter at du har registrert deg på Tagged og satt opp kontoen din, er personverninnstillingene dine offentlige som standard. Dette innebærer at alle med en tagget konto kan se all informasjonen du har oppgitt i den offentlige profilen din. Du kan imidlertid forhindre at dette skjer ved å deaktivere Vis meg på Tagged, da dette vil sikre personvernet ditt og gjøre profilen din synlig for bare de du vil se deg på Tagged.


Ja, det er mulig for deg som Tagget bruker å slette tidligere informasjon du har sendt inn til Tagged datingsiden. Du kan gjøre dette ved å be om at Tagged sletter informasjonen du tidligere hadde lagt ut på nettstedet. For at du skal gjøre dette, må du kontakte supportteamet til Tagged på e-posten deres og sende forespørselen.


Merket e-postadresse for støtteteam er støttetemagruppe. Du bør imidlertid være oppmerksom på at du kun kan sende denne sletteforespørselen til Tagged via e-postadressen knyttet til kontoen din. Du kan absolutt og enkelt søke etter venner på Tagged. For å gjøre dette, klikker du på Bla gjennom-knappen øverst på siden for å søke etter venner på Tagged.


Du kan deretter finne venner basert på kjønn, alder, land, by og postnummer. Hvis du kanskje ikke er fornøyd med listen over taggede brukere som er foreslått for deg, kan du klikke på koblingen Flere alternativer for å åpne et mer spesifikt vennesøk. På Tagged har du lov til å bla gjennom venner basert på dine preferanser.


Du kan spesifisere dine preferanser på forholdsstatus, seksuell preferanse eller etnisitet. Å se medlemmer du beundrer fra forskjellige steder er en funksjon som datingsiden oppmuntrer til å legge til rette for en flott datingopplevelse. Ja, du kan se en liste over taggede medlemmer du liker og snakke med dem på nettet. Tagged lar deg søke etter venner på forskjellige måter.


Hvordan du kan søke etter venner på Tagged, inkludere en direktesendt videostrøm som bare er tilgjengelig for mobilappbrukere, bla gjennom profiler til andre brukere, og du kan også søke etter venner ved å bruke Møt meg spillet for matching.


Alle disse måtene er tilgjengelige på tagget datingside for deg å søke og møte nye venner. Nei, du kan ikke se om noen liker deg på Tagged hvis du er på gratismedlemspakken.


Tagged er et nettsted som driver et Unified Message Centre, som er et system som kombinerer tradisjonell meldingstjeneste og sanntid, én til én direktemeldings-chat til en enkelt-trådsvisning. Dette lar deg lagre all kommunikasjon med en annen bruker på ett sted, så det er enkelt for deg å fortsette en samtale akkurat der du slapp uten at du trenger å søke gjennom flere steder for å finne den.


For å starte meldinger på Tagged, vil du finne fire faner på den øverste siden av meldingsikonet, som representerer fire forskjellige visninger du kan bruke til å filtrere meldingene dine. De fire fanene er Alle, Ny, Online og Samtaler. Etter å ha åpnet en samtale, kan du enten sende melding til en annen bruker eller kjøpe kjæledyr. Meldingsalternativet åpner et nytt vindu der du kan skrive en melding. For å sende meldinger til noen på Tagged, er alt du trenger å gjøre å klikke på Ny melding øverst til høyre på meldingssiden.


Deretter vil du bruke tekstfeltet til å skrive inn meldingen. Ja, å sende meldinger er en gratis funksjon på Tagged. Merket grunnleggende gratis medlemskapspakke lar deg streame for appen alene og meldinger lese og sende. Du kan se alle som har sendt deg meldinger på Tagged på fire faner, som er Alle, Nye, Online og Samtaler. Alle-fanen inneholder hele innboksen din, med alle meldinger mellom deg og andre brukere med én tråd per bruker.


Ny-fanen inneholder kun tråd med minst én ulest melding; Nettråd inneholder kun tråd med et online medlem, mens fanen Samtaler inneholder en tråd som viser minst én sendt melding og én mottatt melding.


Tagged lar deg bruke et kamera for å chatte med andre brukere på siden. Alt du trenger å gjøre når du vil bruke det er å åpne webkameraet til enheten din og CamChat med andre brukere. Du kan filtrere hvem som kan sende meldinger til deg på Tagged ved å bruke meldingsalternativene Alle, Nye, Online og Samtaler.


Vi vet at det kan være lurt å filtrere gjennom meldingene dine, derfor har vi laget den bestemmelsen. Tagged driver to medlemsversjoner, nemlig gratis- og VIP-medlemsversjoner. Gratisversjonen av Tagged begrenser din mulighet til å starte samtaler med andre medlemmer. Men for å få full kommunikasjon rett på Tagged, må du abonnere på VIP-medlemsversjonen, som lar deg se hvem som har sett profilen din, samt lar deg se om meldingene dine er lest.


Tagged støtter to betalingsalternativer, nemlig kredittkortbetalingsmetoden eller Paypal-betalingsmetoden. Gratis medlemskapsfunksjonene til Tagged begrenser din mulighet til å starte samtaler med andre medlemmer. Den lar deg bare streame for appbrukere og sende og motta meldinger fra andre brukere. Premium medlemskapsfunksjoner inkluderer muligheten til å se hvem som liker deg på Meet me, finne ut hvem som ser på profilen din, tilgang til de mest attraktive populære personene, og gir deg sjansen til å kontakte nye brukere først.


Bortsett fra den gratis medlemspakken som Tagged driver, tilbyr Tagged også premium-medlemskap som er en utsøkt form for å nyte nettstedet. Du kan kansellere ditt merkede medlemskap ved å gå til siden Mine innstillinger og klikke på Administrer mitt abonnement, som kansellerer abonnementet ditt. Dette er ganske enkelt og raskt.


Tagget medlemskap fornyes automatisk, og dette kan være et resultat av et ønske om å kontinuerlig hjelpe deg med å ha gode dating- og seksuelle opplevelser på nettstedet. Vel, det ser ut til å være veldig mulig på Tagged.


I det øyeblikket vi vet at du har ubrukt tid på midlene dine, vil Tagged gå videre bro refundere deg. Ja, din Tagged-støtte fornyes automatisk hver måned. Dette gjøres automatisk for å forhindre at du stresser deg selv med å tegne abonnementer for å fortsette å nyte tjenestene våre. Vi vet at ingenting forblir akkurat slik de er, da endring er det eneste konstante fenomenet.


Ja, det er mulig å få pengene tilbake på Tagged hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres. Du vil se Tagged Support på kredittkortregningen for å vise at du har abonnert på kredittkortet ditt. Ja, du kan gi støtte til andre merkede brukere. Derfor kan du gjøre det på Tagged, og vi vet at den appetittvekkende følelsen vil få deg til å gjøre det oftere. Alle datingsider vil alltid gå gjennom utfordringene med å bli avhørt om deres sikkerhet, dette gjelder også for Tagged.


Men til en viss grad er Tagged trygt, men ikke helt trygt. Tagged lar medlemmer administrere profilene sine ved å bruke generelle personverninnstillinger. For å sikre personvernet kan brukere velge å ordne innstillinger slik at ingen kan se private samtaler, og profiler kan ikke sees fra søk. Nei, Tagged Chats er ikke kryptert og kan hackes. Vi har imidlertid våre egne private mekanismer som hjelper oss med å sikre chattene dine og sikre at den forblir privat mellom deg og chattepartnerne dine.


Ja, Tagged kan spore brukere. Brukere som bryter vilkårene som er avtalt på siden, vil selv spore min Tagged. Dette er ganske uvanlig blant andre datingsider, men for Tagged tar vi høy aktelse, sikkerheten til våre verdsatte brukere. Så, Tagged har en bestemmelse med rettshåndhevende myndigheter, og de kan spore feilaktige eller falske brukere. Ethvert spørsmål om personvernet ditt bør rettes til Tagged via deres temagruppe for e-poststøtte. Vårt alltid villige og klare støttesystem vil sløyfe alle bekymringer du har.


Tagged oppfordrer brukerne til å bidra til deres sikkerhet på nettet. Også, Tagged håndhever strengt sine vilkår og betingelser for å beskytte brukerne. Merket iverksetter handling på innhold og aktiviteter som er funnet å være i strid. Alt som ikke er moderert kan gli inn i uorganisering og dermed miste sin troverdighet. Vi forstår dette og sørger for at våre taggede fora blir moderert. Alle som gjør det med en Tagget-konto har alvorlig brutt datingsidens normer.


Slike brukere vil definitivt bli utestengt. Du kan kanskje ikke få tilgang til merket enten på grunn av nettverks- eller enhetsproblemer, eller kanskje kontoen din har blitt utestengt. Enhver av disse faktorene kan være ansvarlige for at du nektet tilgang til datingsiden. Du kan reaktivere utestengte kontoer ved å logge på Tagged med e-post og passord.


Du vil da bli bedt om en reaktiveringsmelding om kontoen din. Du vil da bekrefte e-posten din ved å skrive den inn på nytt, og klikker på send.


Tagged lar brukere håndheve beskyttelsesplanen sin, mer som å sette opp din egen sikkerhetsmur rundt deg. Jeg legger i byen min for å møte meg og jeg får andre byer og kanskje 3 eller 4 av mine.


Nå om live jeg liker det, men det gjør mye bufring på telefonen min er det noen måte jeg kan få live på min stasjonære eller bærbare det ville være mye bedre for meg. Jeg får mange svindlere eller folk som leker med kjæledyr med falske profiler, så jeg blokkerer dem og rapporterer dem, men det ser ut til at de dukker opp igjen på kjæledyrsiden min når blokkerings- og rapporteringsknappen fungerer.


Hvorfor ikke bare ta med kjæledyrspillet tilbake til den merkede appen på telefonen som ville være mye morsommere. Hei der! vi setter pris på din tilbakemelding! Fortell oss mer på support.


Utvikleren, Ifwe Inc. Følgende data kan brukes til å spore deg på tvers av apper og nettsteder som eies av andre selskaper:. Følgende data kan samles inn og knyttes til din identitet:. Følgende data kan samles inn, men de er ikke knyttet til din identitet:. Personvernpraksis kan variere, for eksempel basert på funksjonene du bruker eller din alder. Lære mer. engelsk, arabisk, katalansk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, fransk, tysk, gresk, hebraisk, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, malaysisk, norsk bokmål, norsk nynorsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, forenklet kinesisk, spansk , svensk, thai, tradisjonell kinesisk, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk.


Med familiedeling satt opp, kan opptil seks familiemedlemmer bruke denne appen. Forhåndsvisning av App Store. Skjermbilder iPad iPhone. Beskrivelse Tagged er det 1 stedet å koble opp med nye mennesker, slappe av og spille spill med over millioner andre brukere!


19. november, versjon 9. Vurderinger og anmeldelser. Appens personvern. Informasjon Selger Ifwe Inc. Størrelseskategori Sosiale nettverk. Kompatibilitet iPhone Krever iOS iPad Krever iPadOS iPod touch Krever iOS

No comments:

Post a Comment